UMP, Keysight Technologies jalin kerjasama - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Pekan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalankan kerjasama dengan kerjasama syarikat Keysight Technologies Malaysia Sdn Bhd dalam usaha memperluaskan lagi bidang kejuruteraan elektrik dan elektronik bertaraf antarabangsa