Mendalami ilmu kewartawanan - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
MENJADI wartawan yang baik perlu dilatih dengan kemahiran penulisan sementyara yang profesional perlu mempelajari selok-belok nahu dan bahasa yang betul.