Malam pelajar antarabangsa UMP - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2015)
Kuantan: Pelajar antarabangsa yang sedang mengikuti pengajian di Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan budaya unik negara masing-masing menerusi program Malam Antarabangsa di Dewan Astaka universiti itu, baru-baru ini