GACC selaras pengajian - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2010)
Kuantan: Pusat Akademik dan Kerjaya Jerman (GACC) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menyelaras semua aktiviti membabitkan pengajian kejuruteraan Jerman yang baru diperkenalkan di universiti berkenaan.