42 staf UMP sertai bengkel kewartawanan - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
KUANTAN 22 Dis.- Seramai 42 pegawai dan kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai bengkel kewartawanan anjuran UMP dan Utusan Malaysia di Dewan Banquet UMP Kampus Gambang disini semalam.