Pembalakan, teroka tanah punca banjir - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
KUANTAN - Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob tidak menolak kemungkinan aktiviti pembalakan dan penerokaan tanah menjadi punca banjir besar di negeri ini, Disember lalu