Wasra penyelesaian bekalan air paip kepada orang asli - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2009)
PEKAN: Selepas menanti lebih 20 tahun,masyarakat Orang Asli di Rancangan Pengumpulan Semula(RPS)Simpai,di sini bakal menerima kemudahan bekalan air paip untuk kegunaan harian menggunakan sistem Bekalan Air Luar Bandar