Tiga produk UMP menang anugerah di London - Khairina, Yasin (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd, 2010)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengharumkan nama negara di London apabila penyelidikan manerima pingat emas dan anugerah khas bagi ketiga-tiga produk dipertandingkan sempena pameran penyelidikan British Invention Show (BIS) baru-baru ini.