Inovasi e-pembelajaran UMP diiktiraf - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
Shah Alam: Pensyarah Universiti Malaysia (UMP) memenangi tiga pingat emas dan lapan perak pada Karnival e-Pembelajaran Universiti Peringkat Kebangsaan (NUCEL) 2014 yang berlangsung di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC) di sini, baru-baru- ini