Gerai Berita Harian kena serbu - Shuhaniza, Said (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
GERAI Berita Harian (BH) bersempena Sayembara Lagu Puisi Antara Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) 2011: Apakah Dosaku di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang, baru-baru ini, diserbu pelajar sekolah menengah yang hadir menyaksikan pertandingan terbabit.