Guna kontena bina rumah - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
KUANTAN- Kontena terpakai dilihat sesuai dijadikan sebagai kediaman bagi mangsa banjir kerana kosnya adalah lebih murah dan tempoh unruk membinanya lebih singkat.