UMP, JKM bantu ringan derita keluarga sakit kulit - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KOTA BHARU: "Sebagai suami saya amat terharu kerana sejak berita mengenai nasib isteri disiarkan akhbar, orang ramai tidak putus-putus berkunjung ke rumah dan menghulurkan sumbangan." kata Dzulkifli Roffeen, 57, yang isterinya Normah Husin, 47, menderita penyakit kulit kronik selepas memakan ubat yang didakwa tersalah beri oleh Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) Kota Bharu.