Tengku Abdullah dilantik - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
PEKAN: Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah semalam, berkenan menerima watikah lantikan sebagai Cancelor Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi tempoh lima tahun berkuat kuasa 1 April lalu.