Pelajar UMP menyerlah di Taiwan - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Taiwan: Pelajar Universiti Pahang (UMP) terus menempa nama di peringkat antarabangsa apabila meraih empat pingat emas, dua pingat perak dan tiga anugerah khas dalam Pameran Reka Cipta Antarabangsa Kaohsiung di sini, baru-baru ini.