4 universiti teknikal perlu tingkat pengambilan - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUALA LUMPUR 25 April - Sebanyak empat universiti teknikal di negara ini perlu memastikan pengambilan pelajar-pelajarnya adalah terdiri daripada 60 peratus dalam bidang teknikal menjelang 2015.