Ilmu, jati diri bantu martabatkan bahasa - UMP, . (Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd, 2011)
KUANTAN - Penguasaan ilmu serta jati diri memainkan peranan penting dalam memartabatkan bahasa kebangsaan di negara ini.