43 pelajar jadi anak angkat peneroka - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUANTAN 19 April - Seramai 43 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi anak angkat kepada 25 keluarga di Felda Lepar Hilir 2 di sini baru-baru ini.