Chemital diiktiraf - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)

(untitled)
KUANTAN: Makmal Pengujian Kimia dan Mikrobiologi (Chemital) Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dianugerahkan Pensijilan ISO 14001:2004 selepas diiktiraf mematuhi piawaian antarabangsa bagi Sistem Pengurusan Alam Sekitar.