UMP terbit buku sihir dalam perubatan - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Kuantan: Kemusykilan masyarakat mengenai perubatan tradisional yang menggunakan bantuan jin dan syaitan kini terlerai dengan penerbitan buku Isu-Isu Berkaitan dan dalam Perubatan Tradisional dan Komplementari.