Sinergi UMP, industri tingkat pasaran graduan - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya menyampaikan anugerah khas buat industri yang banyak menyumbang dalam mempertingkatkan program pembangunan akademik, jalinan kerjasama penyelidikan, pengkomersialan dan penempatan latihan industri dalam Majlis Makan Malam Apresiasi UMP-Industri 2011 baru-baru ini.