Ingat fakta menerusi format Ghani - Shalfarina, Shahriman (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Mengingati fakta yang kompleks kini dapat diringkaskan dengan kemahiran mencatat nota menggunakan kaedah pembelajaran Format Ghani.