UMPH, CENFED rai warga universiti - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd, 2010)
Kuantan: Anak syarikat Universiti Malaysia Pahang (UMP) , UMP Holdings Sdn Bhd (UMPH) dan Pusat Pengajian Berterusan dan Pembangunan Profesional (CENFED) buat julung kalinya menganjurkan majlis makan malam sebagai tanda penghargaan kepada warga universiti ini.