UMP anjur karnival jualan bazar buku - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Penebit Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan karnival jualan bazar buku selama empat hari bermula esok bagi memupuk minat membaca dalam kalangan orang ramai.