Gementar dilambung ombak - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Dilambung ombak besar, kayak terbalik dan cuaca panas, antara cabaran getir yang menguji ketahanan mental dan fizikal 26 peserta termasuk penuntut wanita Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menyertai ekspedisi kayak amal pesisir pantai sejauh lebih 50 kilometer.