UMP, Ikwam bantu mangsa banjir - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Kuantan- Seramai 50 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Institut Kemajuan Wanita Malaysia (Ikwam) menyerahkan sumbangan banjir berbentuk 500 set tilam, bantal dan selimut kepada mangsa musibah itu menerusi program Titian Kasih di sekitar negeri ini baru-baru ini.