Pengeluar gaharu jalin kerjasama - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd, 2010)
Rompin: Syarikat pengeluar minyak gaharu kalangan Orang Asli yang pertama di Malaysia, Kedaik Agarwood Sdn Bhd baru-baru ini bersetuju menjalin usaha sama dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi meningkatkan kualiti minyak wangi dan produk kesihatan yang dihasilkan.