UMP bina rumah kabin - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Kuala Lipis: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menawarkan kepakarannya membina rumah kabin bagi menggantikan kediaman rosak dalam bencana banjir, baru-baru ini.