Kaji tingkat pengurusan air di empangan - Roslan , Khamis (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2011)
JOHOR BAHRU: Kerajaan negeri akan mengkaji bagaimana untuk mempertingkatkan lagi pengurusan sumber air di empangan utama di negeri ini supaya dapat menampung kegunaan air yang semakin meningkat.