JPNP pelawa IPT sertai program hijaukan bumi - UMP, . (Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2015)
Jabatan Perhutanan Negeri Pahang (JPNP) mempelawa pusat pengajian tinggi awam dan swasta di negeri ini untuk tampil menyertai program menghijaukan bumi.