160 murid sertai motivasi - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KUANTAN: Seramai 160 murid tahun enam Sekolah Kebangsaan (SK) Pengkalan Tentera Kem Batu 10, dekat sini, menyertai kem motivasi jaya diri anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai persiapan menduduki peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) tahun ini.