Malaysia jadi pilihan pelajar asing - Diana Surya, Abd Wahab (Akhbar Cabaran Sdn. Bhd., 2015)
Malaysia merupakan negara kesembilan di dunia yang menjadi pilihan pelajar asing yang ingin melanjutkan pengajian di peringkat tertinggi.