Banjir: UMP terima sumbangan syarikat swasta - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2015)
KUANTAN 6 Jan.- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan kira-kira satu tan makanan dan keperluan harian yang disumbangkan oleh Perusahaan Makanan Meru dari Selangor untuk diagihkan kepada mangsa banjir.