11 fakulti terbaik di dunia - Syazwan, Nasir (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Kualiti pendidikan di Malaysia kini meningkat apabila 11 fakulti universiti di negara ini diiktiraf antara 100 terbaik di dunia sekaligus menarik minat lebih 135,000 penuntut luar negara menyambung pengajian mereka di sini