Pasukan khas kaji banjir - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menubuhkan satu pasukan khas melakukan kajian terperinci kejadian banjir yang sering melanda daerah ini termasuk banjir besar yang melanda pada 2013.