KPTN 2015 bermula Ahad ini - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2015 anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan diadakan pada Sabtu dan Ahad ini di Pusat Konvensyen Sultan Ahmad Shah, The Zenith Hotel pada pukul 9 pagi hingga 6 petang.