Ko-kurikulum pupuk sifat kepimpinan - Normawati, Muhamad Kasim (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
KUANTAN - Mahasiswa kemasukan sesi 2009/2010 perlu lebih aktif kerana mereka adalah kumpulan yang pertama memasuki universiti selepas Akta Universiti dan Kolej Universiti (AUKU) dipinda tahun lalu.