IPT digalak jaya program hijaukan bumi - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Institusi Pengajian Tinggi (IPT) awam dan swasta di Pahang diminta menyertai program menghijaukan bumi termasuk menanam pokok di kawasan masing-masing dengan kerjasama Jabatan Perhutanan.