Tiga belia bawa nama negara - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Tiga belia Malaysia yang memenangi Your Action Project Competition (YAPC) anjuran Majlis Belia Malaysia (MBM) akan membawa nama negara ke Perhimpunan Belia Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) bermula 8 hingga 15 Februari ini.