11 fakulti diiktiraf dunia - Syazwan, Msar (Berita Harian, 2015)
Sebelas fakulti di institusi pengajian tinggi (IPT) di negara ini diiktiraf antara 100 yang terbaik dunia, kata Manteri Pendidikan II, Datuk Seri Idris Jusoh.