Pencapaian inovasi proses tambah baik kecemerlangan organisasi - Mohd. Rashid, Ab. Hamid (2014)
Istilah kecemerlangan sering kali dikaitkan dengan aspek pengurusan kualiti bagi kejayaan sesebuah organisasi. Ia ciri yang dikehendaki oleh pengurusan dalam menerajui organisasi ke arah menggalakkan prestasi. Kecemerlangan boleh dikaitkan sebagai keadaan yang mana beberapa faktor seperti keharmonian dan pengetahuan sedia ada dan sifat dinamik yang membolehkan orang ramai berfikir dan bertindak dalam rangka nilai -nilai asas, idea-idea dan pengetahuan.