Tambah baik pengurusan air - Wan Faizal, Wan Ishak (2014)
Sepanjang musim kemarau ini, orang ramai lebih terkesan dengan laporan penurunan paras air empangan seperti yang disiarkan akhbar pada 12 Februari 2014 yang berkemungkinan besar akan memberi impak kepada bekalan air kepada orang ramai.