Bakat kepemimpinan berinovasi bantu organisasi cemerlang - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2014)
Sesebuah organisasi yang berjaya bukan sahaja aktif dalam menggalakkan semangat berpasukan, tetapi sentiasa mencari mekanisme untuk membangunkan kemahiran berpasukan bagi meningkatkan peranan pasukan itu. Keberkesanan kemahiran ini amat dipengaruhi oleh kepelbagaian bakat dalam organisasi untuk mendukung aspirasi organisasi mencapai kecemerlangan. Abad ke-21 menuntut beberapa perubahan ketara yang perlu dilakukan di dalam organisasi bagi memahami persekitaran dengan aturan baru di dalam dunia yang saling berangkaian.