Asas Bahasa Jepun 1 = Kihonteki Na Nihongo 1 - Mohd Iszuani, Mohd Hassan (Penerbit Universiti Malaysia Pahang, 2008)
Buku ini sesuai kepada mereka yang mengambil bidang teknikal dan kejuruteraan di universiti Malaysia Pahang. Segala maklumat dan bahasa yang dipilih adalah mudah dan sesuai digunakan di tempattempat kerja yang berkaitan dengan teknikal dan kejuruteraan.