Malu Lambang Iman - Aini, Ahmad (Penerbit UMP, 2008)
Buku ini merupakan sumbangan penulisan daripada penceramah jemputan program 'Friday Wisdom' yang dianjurkan oleh Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan, Universiti Malaysia Pahang.