PKS perlu bijak manipulasi aset tingkat daya saing - Mohamad Rozi, Hassan (2013)
Objektif Wawasan 2020 untuk membina Malaysia sebagai negara maju dengan status pendapatan tinggi menjelang 2020 seolah-olah banyank bergantung kepada pembangunan PKS.