Pengurusan risiko jaminan inovasi kewangan Islam - Abd Jalil, Borham (2013)
Masyarakat Islam hari ini mula cenderung untuk mengetahui dan memahami mengenai sistem muamalat Islam, khususnya yang berkaitan dengan perbankan dan kewangan Islam.