Eratkan perpaduan - Hasnah, Hussiin (2013)
Hubungan Etnik sebagai kursus wajib di institusi pengajian tinggi (IPT) merupakan langkah bijak dan patut dipuji. Subjek ini penting bagi memupuk kesedaran etnik dalam masyarakat pelbagai kaum kepada generasi muda negara ini.