Penjenamaan semula tenaga mahir selenggara bangunan - Mohammad Affendy, Omardin (2013)
Bangunan adalah aset terpenting dalam pembangunan perbandaran. Kepakaran tenaga tempatan berkemahiran tinggi dan pemikiran yang dinamik boleh membantu untuk mengetengahkan idea dalam memantapkan lagi bidang penyelenggaraan bangunan di negara kita.