Pemerkasaan program akademik visi berdaya saing - Kamal, Yusoh (2012)
Pendidikan adalah elemen yang sangat penting dalam pembangunan sesebuah negara. Kemajuan sesebuah negara turut dikaitkan dengan tahap pendidikan kemudahan pendidikan yang disediakan.