Sangkutan Kerja: Lonjak Kompetensi, Perkukuh Profesionalisme - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (UMPSA, 2025)
Program Sangkutan Kerja bagi Peningkatan Kompetensi (Dalam Negara) telah dilaksanakan seiring dengan Amanat Naib Canselor UMPSA 2025 di bawah Agenda Transformasi 1, Anjakan 1: Memperkukuh dan Memajukan Potensi Individu, yang menekankan pembangunan kompetensi serta kecemerlangan sumber manusia. Inisiatif ini menjadi platform strategik untuk memperkukuh profesionalisme warga universiti melalui penempatan sementara di institusi rakan strategik yang mempunyai kepakaran dan amalan terbaik dalam pengurusan serta tadbir urus universiti.